› Bubblegum
Name: Bubblegum
Züchter: Kera Seeds
Location: indoor, outdoor
Sorte: mostly indica
Blütezeit: ~60 Tage
Nur feminisiert verfügbar.

Kera Seeds - Bubblegum

Onder rokers staat Bubblegum bekend om haar unieke, sappige smaken en haar krachtige, euforische highs. Hoewel ze geroemd wordt om haar Sativakwaliteiten, veroorzaakt Bubblegum ook een sterke, lichamelijke stone. De mix van een hoogvliegende high maakt Bubblegum de perfecte soort voor een allround ontspanning - uitstekend om met vrienden te delen of om wat voor jezelf te bewaren voor op een regenachtige dag. Vanuit een medisch perspectief gezien staat Bubblegum erom bekend dat ze stress, angst en pijn vermindert. Ze is erg krachtig en kan makkelijk diegenen verdoven die behoefte hebben aan emotionele en fysieke ontlasting.

Bubblegum is een plant met Amsterdamse genen. Het genenpakket is meer uit Sativa dan uit Indica samengesteld, maar het effect is een zeer plezierige mix van stoned en high zijn.
Bubblegum kan op twee manieren groeien. Als een plant met een lange paalachtige structuur met een minimale hoeveelheid zijtakken of als een kerstboom met veel meer vertakkingen. Als ze op de eerste manier groeit, dan wordt over het algemeen aangeraden om een vroege bloei te stimuleren door te knippen, een sea of green methode is goed geschikt hiervoor. Degenen met vertakkingen kun je laten rijpen, en hoewel dit langer duurt zul je veel betere resultaten zien met betrekking tot de oogst. In het algemeen heeft een pure Bubblegumplant in de binnenkweek 56-63 dagen nodig en zou ze in de buitenkweek midden/eind oktober klaar moeten zijn voor de oogst. Binnen bedraagt de opbrengst ongeveer 300-450 g/m², afhankelijk van de omstandigheden. Ze is een geweldige keus voor de kenners en zal goed passen in ieders speciale collectie. Als je haar binnen kweekt geeft een kweekmethode met aarde de beste resultaten over het algemeen.

THC: 19%
CBD: No
Yield when grown indoors: Medium
Yield when grown outdoors: Medium
Height when grown indoors: No
Height when grown outdoors: No
Blooms: 8 - 9 weeks
Harvest: October
Genetic background: No
Sativa - Indica: 60% Sativa 40% Indica

Sorry, keine richtige deutsche Beschreibung vorhanden!

Woher nehmen und nicht stehlen?

Bubblegum von Kera Seeds ist nur als feminisiertes Saatgut erhältlich, nicht als reguläre Samen. In 5 Samen-Shops bzw. Seedbanks haben wir 27 Angebote zwischen EUR 6.83 und EUR 489.74 gefunden!

1 x feminized 3 x feminized 5 x feminized 10 x feminized 15 x feminized 20 x feminized 30 x feminized 40 x feminized 50 x feminized 60 x feminized 100 x feminized
Discreet Seeds - - - - - - -
Oaseeds - - - - - - - - -
Herbies Head Shop - - - -
Original Seeds Store -
Discount Cannabis Seeds - - - - - - -

Ahnenforschung / Stammbaum

Some more breadcrumbs:

› Bubblegum (Kera Seeds)

Lade hier deine Infos zu dieser Sorte hoch: